tegelspecialist
De badkamer, keuken of vloer betegelen

Keramische tegels van Berendsen Natuursteen-tegelwerken

Kleurige tegels in de keuken of met rustieke tegels een natuurlijke uitstraling creëren in de badkamer. Met het assortiment keramische tegels maakt Peter Berendsen Natuursteen-tegelwerken er een waar kunstwerk van.

0 reactie(s)

Geef hier je reactie

tegelwerken Arnhem

De mogelijkheden van de tegelzetter voor Arnhem en omstreken

Anders dan bij natuursteen, worden keramische tegels uit natuurlijke materialen vervaardigd. De klei die wordt gebruikt voor deze tegels worden gemengd met mineralen en vervolgens gebakken. De tegels krijgen hierdoor een authentieke uitstraling. Ook bij keramische tegels zijn er diverse keuzes te maken in kleur en structuur.


Geglazuurd of ongeglazuurd

Keramische tegels kunnen onderverdeeld worden in geglazuurde en ongeglazuurde tegels. Geglazuurde tegels hebben een toplaag van gekleurd glazuur. Dit zorgt voor een geharde en waterbestendige tegel. Ideaal voor toepassing in vochtige ruimtes als de badkamer. De glazuurlaag is in diverse kleuren, patronen en designs mogelijk.


Ongeglazuurde tegels hebben geen glazuurlaag. Het nadeel hiervan is dat ze meer poreus en dus kwetsbaarder zijn. Daartegenover staat de prachtige natuurlijke uitstraling (meestal zonder patronen) van deze tegel.

Advies op maat

Een geglazuurde of ongeglazuurde stenen vloer? Welke steenkleur past het beste bij het huidige interieur? Hoe onderhoud je de tegels voor een lange levensduur? Om je van passend advies en de beste materialen te voorzien, werken wij samen met Bouwcenter HCI Zevenaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor jouw huis, neem je contact op: 06 20 42 30 11.

Tegelwerken Arnhem